Livets skole

Audio
Getting your Trinity Audio player ready...

 
Et budskap fra åndeverden.

For en skjønnhet, for en skapelse denne livets skole er, jorden, den blå planeten som er skapt for deg, for oss alle. En skole som gir deg utfordringer, som gir deg oppgaver, som gir deg skolegang på samme måte som i klasserommet på skolen på jorden som lærer deg det vitenskapen har funnet, den fysiske dimensjon som du kan se og erfare med dine sanser, og det sosiale element med relasjoner. Se denne skapelsen fra verdensrommet, se fargene, se og skjeln mellom hav og land, det hvite ved polene som skaper symmetri, Jordens perfekte balanse, perfekte tyngdekraft i forhold til deg selv skapt av stjernen som skinner hver dag, som gir jorden og deg selv det du trenger for det daglige brød. En vidunderlig mekaniske skapt av kjærlighet, gitt oss alle for at vi skal lære, for at vi skal finne og utvikle oss selv, vårt åndelige selv.

Da du kom til jorden, da du ble født og så dagens lys, fikk du et glimt av den kjærligheten som skapte deg. Dine øyne møtte din mors. Navlestrengen ble tatt fra deg og du ble et selvstendig individ. Allerede da lærte du å ta til deg føde, og at livet på jorden er en tilstand og et sted hvor du må få næring for å vokse både fysisk, psykisk og spirituelt. Gjennom venner og familie, gjennom skolegang har du fått erfare livet, hvordan menneskene oppfører seg mot hverandre. Du har fått erfare kjærlighet og hat blant mennesker, du har fått erfare løgn som skaper uvennskap, og ærlighet som skaper vennskap, men kanskje mest av alt så har du lært at det er gjennom dine egne gode tanker, dine egne gode gjerninger at du føler deg vel med deg selv, at du finner noe godt i deg selv og andre. Når man gir av seg selv, når man ofrer seg for å gi andre en glede, gi andre omsorg, så vinner man noe spesielt i seg, man bygger opp ved hjelp av, kall det gjerne byggeklosser av kjærlighet, ærlighet og rettferdighet. Disse byggeklossene i deg gir et bilde av din integritet, din anstendighet. Moralen i deg blomstrer når du finner kjærligheten i deg, rettferdigheten for andre mennesker, rettferdigheten i samfunnet, ja når du finner din plass hvor du ser rett fra galt og ser kjærligheten i deg selv.

Det er gjennom motgang i livet at du finner deg selv, hvor du ser menneskene i et annet lys, hvor du ser hva som betyr noe i livet, hvor du ser at kjærligheten er det viktigste, er det man må bygge livet sitt på, for i kjærligheten finner du alt det gode, der finner du omsorg, ærlighet og rettferdighet, der finner du deg selv, din egen ånd gitt av Gud for at du skal utvikle deg i livets skole på jorden.

Ditt liv på jorden ble gitt deg for å fullføre livets skole, der pasjonene i deg settes på prøve. Egoismen, forfengeligheten, maktmisbruket er å se daglig i nyhetsbildet på radio og TV. Internett har gitt dere ufattelige informasjonsstrømmer fra hele kloden. Det som skjer på andre siden av jorden hvor du selv bor, det vet du umiddelbart fordi teknologien er kommet til dere, teknologien som skaper en skole i sannhet, der du med egne øyne kan se råskapen, kan se krig og vold, der du kan se at kjærligheten er tapt, og der du forstår at livet er der for at du selv skal bidra, for at du selv skal yte kjærlighet blant dine brødre og søstre, din store familie på jorden. La din kjærlighet komme til uttrykk gjennom dine gjerninger, slik at du kan være med å bygge bro mellom dine brødre og søstre, en bro av kjærlighet.

Når du har fullført din skole på jorden, når du har avlagt eksamen og fått ditt diplom, fått kjærlighetens stempel i boken, da er ditt liv fullendt, da har du fullført din oppgave, ditt arbeid på jorden. La ikke denne muligheten gå fra deg. La livets skole gi deg innhold i livet, gi deg lærdom og visdommen fra Gud, slik at du kan være stolt av ditt arbeid, av ditt diplom fra jorden, når du kommer til denne siden av livet.

Kjærlighet er nøkkelen til livets skole og er nøkkelen til livet i seg selv.

  One World - Two dimensions - Share Spirit World Insight