Kjærlighet er nøkkelen

Audio

 
Et budskap fra åndeverden.

En vidunderlig morgen. Det er fullmåne, det er stille, månen reflekterer sollyset. Den er hvit og skinnende. Jeg ser den gjennom vinduet fordi den lyser opp soverommet. Ja, lyset vekket meg opp fra min søvn. Jeg ligger og ser på kloden der ute i det vektløse rom og reflekter over månen som noen ganger ser ut som et ansikt med øyne, nese og munn, alltid der, i ny og ne, eller i dag som fullmåne. Noen grå skyer seiler forbi, og plutselig blir månen et svakt dempet lys som faller ned på mine øyne og som gjør at jeg, i noen øyeblikk, faller tilbake i søvn. Jeg våkner opp igjen og månen har vandret til det neste vinduet på mitt soverom. Jeg tenker som så at månen i sin bane rundt jorden skaper balanse og harmoni, fordi den er alltid der. Jeg vet med meg selv at den vil være der i morgen på samme sted. Det gir meg en trygghet, det gir meg en indre ro om at skapelsen er perfekt, at månen er der den er, og der den skal være.

Dagen gryr, den svarte himmelen bak den hvite månen begynner å få et lyseblått skjær i horisonten. Det er på tide å stå opp, og sannelig er det ikke lenge før himmelen er lysblå og dagen er kommet, en ny dag, en ny frisk dag fra vår Herre.

Det er fortsatt vinterstid, og naturen ligger i dvale. Men jeg vet for meg selv at snart kan jeg glede meg over en ny skapelse, når de første snøklokkene titter frem og krokusen viser sine skjønne farger i lilla, gult og hvitt.

Snøklokkene og den hvite krokusen er kommet og speiler hverandres skjønnhet mot solen for næring og varme, for å vise Guds skapelse fullkommen. Det er kjærligheten i Guds skaperverk du er gitt fra du åpner øynene om morgen til du lukker dem om kvelden. Det er skjønnheten i naturen og universet som reflekterer en perfeksjon av kjærlighet som ga deg og meg liv på jorden, likeså med plantene, blomstene, trærne og dyrene i alle sine former og varianter, i all sin prakt, slik at vi alle kan glede oss over skapelsen sammen, slik at vi alle kan dra erfaring og nytte av hverandre, lære av hverandre i dette skaperverket, Jorden, med alle dens pasjoner som er der for å mestre kjærligheten i en selv og for andre.

Guds bilde er perfekt. Ikke en tøddel, ikke et atom er vilkårlig i dette skaperverket. Vi har alle vår tid på jorden for å utvikle oss selv, for å finne veien til Gud, veien til kjærligheten i oss selv, veien som skaper harmoni både i deg selv og på jorden fordi du er kommet i denne kjærlighetens skapelse for å oppfylle deg selv, for å bli fullkommen slik din Far og Mor i himmelen har gjort deg fullkommen i sitt skaperverk. Vi har alle vår frie vilje. Vi kan gjøre det gode, og vi kan gjøre det vonde, det gode eller det vonde mot skapelsen, mot andre mennesker og dyr, mot Moder Jord. Motsetningene er der for at du skal velge, bruke din frie vilje, og de valgene du gjør i livet skaper deg. Skap harmoni i ditt liv slik skapelsen viser deg månen som lyser mot deg i sin bane rundt jorden, perfekt balansert, slik også snøklokkene og krokusen er formet i perfeksjon. Se på dem nøye. Ikke ett atom i disse skjønnhetene, er feilplassert, alt er i sin bane, alt på sin plass i dette kunstverket, på samme vis som planetene i ditt solsystem, alt på sin plass, alt i balanse. Det er kjærligheten min venn som skaper balanse og harmoni, som skaper glede og fred i en selv. Kjærlighet er nøkkelen i ditt liv, nøkkelen til visdommen i livet, nøkkelen til deg selv, nøkkelen til Gud, din Mor og Far i himmelen, kjærligheten selv. Ta godt vare på denne nøkkelen min venn, for den åpner dører til himmelen i deg, til skapelsen, til den vidunderlige blomsterhagen der du kan finne glede og fred med deg selv, paradis.
Det gode i mennesket er kjærligheten. Den ble gitt deg den dagen du kom til denne verden og så dagens lys, kjærligheten din Mor og Far øste over deg i sitt skaperverk. Du kom til jorden i kjærlighet. La denne kraften i deg selv få sitt utspring på jorden ved at du sår gode frø blant dine brødre og søstre, de medmennesker, ja rettferdighet og omsorg for din neste. I kjærligheten finner du alt, og med kjærlighet kan du åpne alle dører, fordi det er skaperkraften, kjærlighetskraften i en selv. Tenk det min venn, du har nøkkelen til himmelen i deg selv, til paradis, til Guds kjærlighet.

På jorden i det materielle liv overser man ofte denne nøkkelen som ligger der for alle. De materielle pasjoner som egoisme, forfengelighet og maktbegjær lukker døren til dette skattekammeret som du har i deg. De materielle pasjoner er der for å mestres og overvinnes, slik at du finner visdommen, får visdommen, og kan oppfylle deg selv på jorden og åpne døren til det gode, det kjærlige, til kraften som overvinner alt, kraften som skaper gode relasjoner, fred, rettferdighet og kjærlighet på jorden.

Min venn, ta denne nøkkelen jeg gir deg, KJÆRLIGHETEN, og hold den godt i din hånd, og knip godt rundt den. Mist den aldri av syne, for det er Guds kjærlighet du holder i hånden, din kjærlighet, din fullkommenhet som åpner dører til Guds kjærlighet i deg selv for Gud er i deg, i ditt skattekammer som du kan åpne med denne nøkkelen.

La denne nøkkelen og ditt liv bli ett i Guds kjærlighet som gjør deg ett med skapelsen, og ett i fullkommen kjærlighet.