Mitt Nye Hjem

Audio
Getting your Trinity Audio player ready...

 
Et budskap fra åndeverden.

Jeg sitter og skriver noen tanker. Jeg sitter med penn og papir. Pennen min lager sirlige linjer, ubevisst, som når du sitter og tenker og ikke helt vet hvor du skal begynne, hvilke tanker du først skal sette ned på papiret.

Kjære min venn,
Da jeg kom til denne verden, til den nye verden etter min jordiske død, så befant jeg meg i en virkelighet som overgikk alle mine forestillinger, alle mine tanker, all min hjernekapasitet om et nytt liv etter døden, fordi dette nye livet er utenkelig når man befinner seg på jorden. Det er et liv som er ufattelig og ubeskrivelig. Ja, vi har alt det vi hadde på jorden, men i en så mye finere tilstand, en så mye finere vibrasjon, for alt er en frekvens. Jorden jeg forlot, og som du nå befinner deg i, er av en tyngre frekvens. Den materielle verden er av en lavere frekvens, en lavere vibrasjon enn den jeg lever i. Våre tanker gjør vår tilstand, gjør vår verden, og når mange mennesker, mange sjeler, har de samme tanker, den samme vibrasjonen, så skaper de et samfunn, en verden som de føler seg vel i, som de føler seg tiltrukket av. Den verden kan være miserabel, men den kan også være paradis. Det er helt avhengig av dine tanker og hvilke gjerninger du gjorde på jorden.

Det er utvikling hos dere, som det er hos oss. Mennesker som finner seg selv i en vanskelig situasjon grunnet sin egoisme, sitt maktmisbruk og sin forfengelighet på jorden, har muligheter til å klatre og utvikle seg spirituelt også på denne siden, men det er vanskeligere enn når man er på jorden, for på jorden kan du gjøre noe med det, der og da. Du kan forandre deg, du kan gi umiddelbar kjærlighet til mennesker som trenger det, fordi du er blant dem. På denne siden er du mindre i stand til å hjelpe fordi sjelene er i sin egen vibrasjon, og da er det vanskelig å nå dem. Det er vanskelig å få kontakt og be om tilgivelse for ens onde gjerninger, for ens egoistiske gjerninger på jorden. Derfor min venn, så gjør ditt liv på jorden til noe godt, noe godt for andre. Tenk mindre på deg selv, tenk mer på andre, fordi alle er din familie. Alle som vokser opp på jorden er barn av den samme skaper og er gitt livet på jorden av hans lys, av hans kraft. Den kraften du har inni deg selv er kraften av Gud. Det er det som holder deg i live og som gir deg mulighet til å vokse spirituelt, vokse på jorden, vokse sammen med dine brødre og søstre, vokse til noe kjært.

Når du på jorden gir slipp på din egoisme, på din forfengelighet, og bryr deg om andre og gir av deg selv, da bygger du opp kjærligheten i deg. Du bygger opp en himmel som også er fortalt i de hellige skrifter, som ble sagt av Kristus: Du har Gud i deg, du har himmelen i deg, og det skaper din egen tilværelse på denne siden Det er mange rom i Guds skapelse, i himmelen, i denne verden av ulike vibrasjoner, ulike frekvenser.

De fleste av oss vil etter den jordiske død, finne seg selv i det som er gjengitt som Sommerland eller Paradis. Det er jordens natur og tilstand i all sin prakt, ingen forvitring, bare skjønnhet. Har du levd et godt liv på jorden, der du har vært tilstede for andre, for din familie, så vil du møte et land som er ubeskrivelig, som gir deg selv et fantastisk skue, en vidunderlig kjærlighet. Så min venn, la ditt hjem på denne siden bli del av denne kjærligheten, den kjærligheten du bygger opp i deg selv på jorden for andre.

Mitt hjem er et lyst hjem, et hjem hvor kjærligheten fyller meg selv med glede. Jeg lager mine omgivelser, så mitt hjem er lyst og trivelig. Jeg har mine møbler. Jeg har min utsikt over en vidunderlig natur. Jeg har mine blomster og min lille hage som jeg gjennom mine tanker vedlikeholder, som er perfekt, som er så skjønn hver eneste dag. Nå er det slik at vi har et evig lys, et evig vidunderlig lys rundt oss. Vi har ikke behov for å sove, men vi hviler når vi har behov for å reflektere over det arbeidet man har gjort, over de gjerninger man gjør og over de oppgaver som ligger forut. Vi har ikke behov for å spise, men vi kan ta til oss nydelige frukter med en skjønn aroma, kjærlighetens frukter, himmelske frukter.

Det jeg ønsker å ha i min leilighet, det kommer der, og det blir der, inntil jeg ikke ønsker at det skal være der mer. Det samme gjelder vår natur og våre blomster rundt oss. Når jeg vil skifte, når jeg vil forandre min hage, så tenker jeg, og får gjerne hjelp av mennesker som kan utvikle nydelige blomster i sitt sinn, og de var gjerne gartnere på jorden. De vet hvilken blomst som har den fasong og skjønnhet som passer inn, som vil gi meg glede.

Vi har en dialog med hverandre på det telepatiske plan. Vi forstår hverandre alle. Det er et universelt språk, et språk som alle benytter på denne siden av livet. Tankene er virkelig, de er substans. Eplet som jeg ser for meg, og som jeg skaper i min hånd, er virkelig for meg. Jeg kan ta og føle på det, inntil jeg sier at eplet skal løse seg selv opp, og jeg står igjen med en tom hånd.

Vi ser skapelsen i oss selv, vi ser den som en virkelighet. Vi ser hvordan skapelsen er blitt gjort på jorden, fordi vi kan selv skape på denne siden av livet. Derfor vet vi at Gud er vår skaper. Gud er vår kjærlighet. Kjærligheten i seg selv er den som skaper. Vi er alle skapt av kjærlighet, for vi skaper selv i kjærlighet.

Jeg får besøk av en venn. Vi skal på en konsert i kveld. ”I kveld” ville jeg sagt hjemme på jorden. Det er slik at vi kan befinne oss i en tilstand hvor lyset dimmes, hvor vi kan se oss selv i et kveldslys om du vil, i en konsertarena hvor mange opptrer, kjente og ukjente. Vår konsert er en harmoni av alle strykeinstrumenter som var å finne på jorden. Det er et vidunderlig skue. Min venn og jeg drar av sted med våre tanker, og vi er der umiddelbart Vi er der blant utallige sjeler som venter på at konserten skal begynne. Det er hvitt lys som skinner fra himmelen over oss. Det er skapt av sjeler som er kommet lenger enn oss selv, som vil overvære konserten, som vil gi oss rammen for glede og kjærlighet. Konserten starter og fyller oss med en så vidunderlig musikk, som vi også kan ta med oss hjem, som vi kan spille for oss selv når vi ønsker det. Når man er i en slik arena, så fylles man av kjærlighet, man fylles av slik skjønn harmoni i en selv. Vi fylles av fred og ro gjennom våre venner som har skapt rammen, som har skapt harmonien, som har skapt det eventyrlige lyset av kjærlighet. Vi glemmer oss selv og lever oss inn i musikken. Vi ser dansere i sine utrolige antrekk av glitrende lyst skinn. Tenk deg et ballettpar, hun skinnende hvit, han omsorgsfull, som danser sammen i elegante piruetter og positurer. Konserten tar sin slutt, lyset dimmes, og vi tenker oss tilbake i min leilighet.

Jeg avtaler med min venn at vi skal ta en tur ut i naturen neste dag. Vel, vi har jo ingen tidsbestemte dager på denne siden. Men for at dere skal forstå så bruker jeg de jordiske uttrykk, for det er en tid mellom våre aktiviteter. Vi har et møtepunkt under et tre, et bjørketre, hvor vi ser utover en dal, en dal så nydelige grønn med sine små bekker. Hester og sauer er her også. Det er en gård som ligger nederst i dalen, en gård som ville vært lik en gård på jorden der alt er perfekt, der alt er i skjønneste orden. Vi drømmer oss begge to tilbake til jorden og reflekterer over livet her og der. Det er jo våre tanker som skaper våre liv, og det er våre tanker som skaper våre omgivelser. Tenk hvilken kraft tanken har i hver og en av oss, og hvilken skaperkraft vi alle har.

Vi spaserer inn til landsbyen vi tilhører. Og jeg kan fortelle dere at den landsbyen er et fint sted som du også har på jorden, en landsby hvor det er aktivitet, hvor barna løper, hvor barna leker, hvor der er hunder og katter som alle finner sin plass. Her er mye liv og røre. Menneskene har omsorg for hverandre, det er smil og latter og en harmonisk atmosfære. Det drives med mange aktiviteter. La meg si det slik. Landsbyen er ikke så veldig forskjellig fra jorden for her er mange fornøyelser. Vil du på basar, er det et livlig marked. Det er biblioteket for dem som vil det, eller du kan møte venner på en restaurant selv om det ikke er jordisk mat som serveres. Her er dikt og kjærlighet på menyen.

Det er så ufattelig mye som er åpent for alle, og hvis du ikke visste hva du ville gjøre på jorden, så vil du ikke vite det her heller, for her er mulighetene enda større, ufattelig stor. Men du finner din vei, du finner alltid noe som tiltrekker dine tanker, som kan skape noe godt i deg, som kan gi deg glede over livet. Og når du selv vokser i kjærlighet, så blir oppgavene dine større, fordi du da ser alle dem som lider, alle dem som trenger din hjelp. Med det vokser du spirituelt, og himmelen i deg selv lengter etter å hjelpe, lengter etter å gi av seg selv. Den glede du har fått ønsker du å dele med andre. Egoismen forlater du når du finner deg selv, finner ditt virkelige jeg.

Mitt nye hjem er vidunderlig, mitt nye hjem er fylt av kjærlighet, er fylt av meg selv. Jeg sitter nå med mitt medium på jorden og forteller denne historien. Pennen holder jeg fortsatt i min hånd og papirarkene den har skrevet på er historien du nå har lest, historien om mitt nye hjem.

  One World - Two dimensions - Share Spirit World Insight